"Wees als een diamant. Laat alle facetten van je persoonlijkheid zien"

KLEURADVIES

Ieder mens is uniek. Dat is al te zien aan ons uiterlijk. Ieder mens heeft een eigen verhaal te vertellen. Dat is vaak ook te zien aan ons uiterlijk. Kleuren kiezen we omdat we ze mooi vinden, in de mode zijn of omdat we ze gewend zijn. Vaak kiezen we ze bewust, soms onbewust. Sommige kleuren versterken, andere kleuren overschaduwen of overschreeuwen onze persoonlijkheid. Welke kleuren bent u gewend te kiezen?

Een kleuradvies bij Powerful Colours is er op gericht om uw persoonlijkheid te laten stralen. Uw schoonheid wordt nog meer zichtbaar. De kleuren van uw ogen, huid en haar zijn het uitgangspunt. Terwijl u in de stoel zit worden diverse kleurstalen bij uw gezicht gehouden. Ik laat zien wat kleuren met u doen. Ik adviseer, u reageert.
Het resultaat? Een persoonlijk advies in de vorm van een unieke kleurenkaart die specifiek voor u wordt samengesteld. Deze kleurenkaart zit bij de prijs inbegrepen.

Uw voordeel? U bespaart bij het winkelen veel tijd, want u hoeft alleen te kijken bij uw eigen kleuren. U bespaart ook geld, want u zult geen miskopen meer doen. Bovendien zal uw garderobe een harmonieus geheel vormen en kunt u eindeloos combineren.

  • Contact
  • Kleuradvies
  • Wie is Joke ?